Instructies Community

Welkom bij de Bewust Gevoelig Academy!

Kom hier in contact met ouders, professionals en andere geïnteresseerden in hooggevoeligheid, bewustwording, opvoeding en ouderschap.

Graag leggen we je uit hoe je jezelf kunt registreren voor de Community en hoe je hier gebruik van maakt. Mocht je nog vragen hebben of gaat er iets mis met registreren, dan kun je ons altijd even mailen op info@bewustgevoelig.nl

Registreren 
Mocht je nog niet geregistreerd zijn lees dit dan even door (anders kan je verder lezen bij Tips):

Vraag je eigen persoonlijke inlogcode aan via: http://bewustgevoeligacademy.nl

Klik op deze pagina op 'Account aanmaken'. Na het invullen van je gegevens en het kiezen van een wachtwoord wordt er automatisch een account voor je aangemaakt. Met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord kun je vervolgens inloggen op de Community.

Tips om goed van start te gaan:

1. Stel jezelf altijd voor.  
We vinden het leuk om te weten wie je bent! Fijn om elkaar te leren kennen.

2. Voeg een profielfoto toe en vul je profiel aan.
Klik op je eigen gebruikersnaam, bijvoorbeeld @jolandadejong. Klik dan op het potloodje en vul hier jouw gegevens in. Hier kan je tevens kiezen voor optie: Privacy (je gegevens afschermen of zichtbaar). De instelling staat standaard op Zichtbaar. Links kan je "Profielfoto wijzigen" kiezen. Momenteel wordt je hier doorverwezen naar Gravatar. Als je daar een account aanmaakt "Create your own gravatar" en er een foto aan koppelt, komt je foto ook hier in de Community te staan. In de toekomst gaat dit veranderd worden, zodat je hier gewoon een foto kan opladen, maar momenteel gaat het nog even via www.gravatar.com

3. Heb je een vraag of wil je iets delen?
Plaats dan een berichtje. Dit doe je door in de roze menubalk voor Community te kiezen. Maak een keuze uit een board waar je vraag bij past. Klik op het board en dan op de roze knop 'Start een topic'. Geef je bericht een titel en plaats in het vakje eronder je vraag. Klik daarna op de  groene knop 'Start topic'. Vink tevens het vakje rechts (half)bovenin 'E-mail-updates?' aan, zodat je een e-mailtje ontvangt als iemand een reactie heeft geplaatst.

4. Mocht je niet willen reageren op een berichtje, maar wil je wel op de hoogte blijven?
Zet dan 'E-mail-updates?' aan voor topics waarvan jij op de hoogte wil blijven! Op die manier blijf je altijd op te hoogte van updates van topics die jij graag zou willen volgen!

5. Wat zijn boards?
Binnen de Community kun je kiezen uit een divers aanbod aan boards. Lees de verschillende boards eens door en plaats er een mooi berichtje in of stel je vragen. Zo kan je in de 'Victory Lounge' laten weten als je iets moois hebt bereikt voor jezelf of met je kind. Het is super leuk om je succes te vieren en ook ontzettend waardevol en inspirerend voor andere leden. Zo leren we van elkaar. Een mooie inspiratiebron!

6. Binnen de Community kun je ook privé berichten versturen naar andere leden.
Dat doe je als volgt: klik op het envelopje recht bovenin de menubalk naast je profielfoto en naam. Je berichten inbox opent nu. Je kunt hier nieuwe berichten versturen en ontvangen berichten teruglezen.


Lees bij FAQ & Contact nog even de 'Veelgestelde vragen' door, zodat je goed op de hoogte bent.

We vinden het leuk je te mogen verwelkomen en wensen je heel veel plezier bij de Sterrekind Community! 

Instructies Community   Trainingen

0/1 Compleet

Voorwaarden & instructies Academy   Modules

0/2 Compleet