Morgen bestaat Praktijk Sterrekind 12 ½ jaar. Al vele honderden kinderen en ouders heb ik mogen helpen de zon (weer) in hun leven te laten stralen. Startend in provincie Utrecht is de praktijk inmiddels alweer bijna acht jaar gevestigd in het landelijke Friesland waar ik samen met mijn gezin woon.

Al jaren voelde ik dat ik meer mensen mocht helpen en zo heb ik begin 2016 de online basis cursus ‘Hooggevoelig kind? Start bij de basis!’ gelanceerd waar al vele ouders en kinderen met plezier aan deelnemen. Ontzettend fijn om te horen dat ook dit effect heeft op ouders en kinderen. Voor mij persoonlijk is het een hele nieuwe wereld, de online wereld, met veel mooie mogelijkheden. Echter ben ik ook blij dat ik naast de online mogelijkheden ook ouders en kinderen in de praktijk ontmoet, want het persoonlijke contact met ouders en kinderen is soms onmisbaar. Net even een gevoelige snaar raken die grote veranderingen in werking zet is via de online weg wat lastig. Daarom bied ik natuurlijk ook meer mogelijkheden, zoals Skype gesprekken en het face to face contact in de praktijk.

Graag wil ik met jou vieren dat Praktijk Sterrekind 12 ½ jaar bestaat. Ik bied je daarom de online basis cursus ‘Hooggevoelig kind? Start bij de basis!’ t.w.v. € 158,- aan voor de openingsprijs van vorig jaar van € 88,-.

Daarnaast ontvangen de eerste 5 aanmeldingen een gratis Skype sessie van 30 minuten t.w.v. € 40,-. Dus heb jij (en/of jouw kind) net even wat extra’s nodig reageer dan snel, dan ontvang je een gratis Skype sessie met mij.

Klik hier voor meer informatie: http://praktijk-sterrekind.com/online-cursus/

Voor nu wens ik je een hele fijne vrijdag!

En trouwens dit is voorlopig de laatste kortingsactie, er komen vanuit mijn kant even geen feestelijke gelegenheden meer ;-).

Liefs,
Linda