De herfst is weer in ons land. De blaadjes vallen, heerlijk spelen met materialen uit de natuur en 's avonds weer gezellig de kaarsjes aan. De lichtfeesten staan voor de deur; genieten met elkaar, maar voor veel (gevoelige) kinderen ook een periode van opwinding en spanning.

Ieder kind reageert anders op deze (leuke) spanning; sommige keren naar binnen, worden angstig, verlegen of krijgen buikpijn. Er is ook een groep kinderen die naar buiten treedt; opgewonden, enthousiast, druk, neigend naar hyperactief gedrag.

In mijn praktijk is het in het najaar altijd erg druk met aanmeldingen, er komen veel prikkels op kinderen af. Op school, in de winkels, bij sportclubjes, overal is er gezelligheid (en veel prikkels). Voor sommige kinderen zijn deze vele prikkels echt te veel.

Met Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas en Oud & Nieuw voor de deur is het fijn jouw kind te leren hoe hij of zij bij zichzelf kan blijven en met de vele prikkels om kan leren gaan.


Ook voor jou als ouder heb ik vele tips en oefeningen uitgewerkt, zodat ook jij in balans kan blijven en je kind hierbij kan ondersteunen.

In de online basis cursus heb ik echt de basis die je kind nodig heeft voor je uitgewerkt. Want hoe doe je dat?

Hoe blijft je kind bij zichzelf? En wat doe je als je kind overprikkeld is? Ook leer je de signalen van overprikkeling herkennen, zodat je kan leren overprikkeling te voorkomen.


Door met de online cursus aan de slag te gaan kan je goed voorbereid het najaar in én geef je jouw kind een stevige basis mee!

START NU zodat je in de herfstvakantie met je kind aan de slag kan!

Ontvang € 59,- korting en betaal nu slechts € 99,-.

http://praktijk-sterrekind.com/online-cursus/

Warme herfstgroeten,


Linda Peelen