Feest! Sterrekind viert 4 september haar 12e verjaardag en trakteert!

Laatste reactie 02/09/2016 11:49 door Linda
· Markeren als ongelezen
Linda Peelen 5 jaar geleden geplaatst
12 jaar geleden werd Praktijk Sterrekind geboren en stond ik aan de wieg van mijn eigen praktijk.


Wat was en BEN ik dankbaar dat vele ouders en kinderen, maar ook professionals, zoals huisartsen en leerkrachten het vertrouwen in mij hadden (én hebben) waardoor ik inmiddels honderden kinderen heb mogen begeleiden.


De eerste tien jaar heb ik veel individuele therapie gegeven. De afgelopen twee jaar heb ik ook andere mooie projecten mogen ontwikkelen. Waaronder mijn gratis e-book 'Een hooggevoelig kind? 40 tips om je kind te ondersteunen!' welke inmiddels al meer dan 4.200 keer is gedownload. Een aantal maanden geleden heb ik mijn eerste online cursus gelanceerd 'Hooggevoelig kind? Start bij de basis!'. Al vele kinderen, ouders, maar ook professionals die met kinderen werken reageren positief op de cursus die ze geheel zelfstandig kunnen volgen.


En waar ik momenteel eigenlijk best trots op ben is de Sterrekind Community!


Al enkele honderden mensen hebben zich gratis aangemeld en vinden hun weg binnen de Community. Er worden regelmatig tips en ervaringen met elkaar gedeeld.


Mijn wens is eigenlijk dat we elkaar nog meer kunnen inspireren en helpen. Het is zo mooi om samen ervaringen en vragen te delen, want ieder mens zit wel eens met zijn of haar handen in het haar en heeft behoefte aan contact of wil even met een gelijkgestemde sparren als je kind of jij zelf het moeilijk heeft. Samen delen is HELEN! En er is zoveel kennis en zoveel moois onder jullie lieve mensen.


En dan nu...omdat Sterrekind 12 jaar wordt wil ik dit graag met je vieren en verloot ik twee keer de online basis cursus ‘Hooggevoelig kind? Start bij de basis!’ t.w.v. € 158,-.


Hoe kan je de online cursus winnen?


• Like de Facebook pagina van Praktijk Sterrekind en het bericht op Facebook (delen is fijn maar geen must)https://www.facebook.com/PraktijkSterrekind/photos/a.226970217416696.50902.226945714085813/1035594623220914/?type=3&theater• Laat in een reactie onder het Facebook bericht weten waarom de online cursus jou aanspreekt of aan wie jij de online cursus zou willen schenken (taggen mag)• Meld je gratis aan bij de Sterrekind Community via http://www.bewustgevoeligacademy.nl/• En stel jezelf even voor binnen de Sterrekind Community (super leuk: het is nu mogelijk een foto van jezelf te plaatsen in je profiel!)


De online basis cursus wordt verloot op dinsdag 6 september a.s. Ik hoop ook jou te ontmoeten!


Tot gauw en veel liefs!
Inge Simons 5 jaar geleden geplaatst
hallo, Ik ben Inge, de mama van Warre, geadopteerd vanuit Zuid Afrika toen hij 6 maanden oud was. Hij voldoet aan heel veel punten van hooggevoeligheid en zowel hij als ik kunnen tips gebruiken om hem te helpen.
Linda Peelen 5 jaar geleden geplaatst
Hoi @ingesimons


Super dat je jezelf hier al even hebt voorgesteld.


Dat kan hier: http://www.bewustgevoeligacademy.nl/boards/stel-jezelf-voor


Wees welkom met je vragen en ervaringen.


Lieve groet!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 September 2016 om 11:07