Volgende week bestaat mijn praktijk 13 jaar!

27 jaar was ik en stond aan de wieg van Sterrekind.

In de afgelopen 13 jaar is er veel veranderd in mijn vakgebied.

Er zijn veel nieuwe diagnoses bijgekomen, strengere eisen waar vaktherapeuten aan moeten voldoen willen zij erkend en vergoed worden door zorgverzekeraars. Een goede ontwikkeling gezien er ook veel 'wild' groei is onder mensen die kinderen willen helpen. Al moeten we met elkaar wel oppassen voor een cultuur wat bol staat van stappenplannen, rapportages, overleggen, regels en diagnoses.

De maatschappij is ontzettend veranderd de afgelopen 13 jaar. Echter staat begrip, erkenning, positieve communicatie en liefde nog steeds centraal in de begeleiding die ik aan kinderen en ouders geef. Dat betekent niet direct dat als je dit toepast het meteen makkelijk is om je kind naar zijn of haar volwassenheid te begeleiden. Soms is er net even wat meer nodig; inzicht, kennis en ondersteuning.

In 2016 heb ik mede om die reden de online basis cursus ‘Hooggevoelig kind? Start bij de basis!’ opgezet. Hiermee kan je als ouder (of professional) zelfstandig met je kind aan de slag.

In deze cursus leer ik jou en je kind om te gaan met de vele prikkels in deze tijd. Deze week ga ik hier nog meer over delen.

Graag maak ik je alvast attent op de feestelijke weggeefactie.

Want vanwege het 13-jarig bestaan van Praktijk Sterrekind geef ik 3 online cursussen weg.

Wil je ook kans maken op een gratis online basis cursus? Check nu de Facebookpagina: 

https://www.facebook.com/PraktijkSterrekind/photos/a.226970217416696.50902.226945714085813/1390118351101871/?type=3&theater

Ik hoop je online te zien ;-).

Lieve groet, Linda Peelen  ❤️